HOUBY V OCTĚ.

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY / 



POSTUP PŘÍPRAVY: Do octa nakládáme všechny druhy jedlých hub, jsou-li mladé, tvrdé a zdravé. Nejchutnější jsou ve směsi, kdy každá houba má jinou chuť, barvu. Houby nakládáme buď do octových roztoků na okurky bez cibule, zůstane čistý, nebo přidáme cibuli,mrkev a papriku, pak je roztok zahoustlý, slizovitý a nasládlý. Kořeníme bobkovým listem, novým kořením, celým pepřem a semínkem bílé hořčice. Houby, jež mají svou vlastní kořennou chuť, nemusíme kořenit. ( Já osobne houby pokrájene na drobno před zavařováním nechám přejít varem asi 2 minuty a proplachnu studenou vodou, nejsou potom slizke).



HOUBY V OCTĚ. HOUBY V OCTĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1439 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz